MELLITUS

prirodni med

O nama

Mellitus d.o.o. kao vrlo mlada i perspektivna firma koja se počela baviti pčelarstvom i pčelinjim proizvodima, osnovana je 2005. godine u svrhu obogaćivanja tržišta kvalitetnim i najvažnije prirodnim domaćim medom i ostalim pčelinjim proizvodima.

Mellitus d.o.o. posjeduje u ovom trenutku oko 120 pčelinjih zajednica, a u skoroj budućnosti namjeravamo proširiti naše kapacitete na preko 200 pčelinjih zajednica.

Uz pčelinja društva nalaze se 4 prateća objekta a to su: hermetičko spremište za odlaganje košnica tj.nastavaka sa saćama, zatim prostorija za vrcanje meda, spremište za odlaganje meda te prostorija za odmor od napornog rada J

Pcelinja drustva nalaze se u eko-šumi, koja obiluje bagremom,kestenom i prostranim livadama na području Banije.

Okolica nije zagađena jer se ne nalaze nikakve tvornice, niti objekti koji bi intenzivno zagađivali to područje.

Kvalitetu pčelinjih proizvoda tj.meda možemo dokazati brojnim zlatnim i srebrnim priznanjima na domaćem i međunarodnom natjecateljskom nivou!

Izrazito se ponosimo našom kvalitetom meda jer kvalitetu dobivamo upornim radom i unapređivanju uzgoja pčela, održavanju pčelinjaka kao i održavanju okoliša, koji puno doprinosi kompletnom uspjehu našeg bavljenja pčelarstvom.

Također, firma Mellitus otkupljuje sve vrste meda na veliko tako da nam se slobodno možete javiti preko naših kontakt podataka!

Mislimo da smo vam ovim kratkim opisom nase male tvrtke dočarali barem mali dio onoga što tvrtka Mellitus d.o.o. može i nudi domaćem i stranom tržištu.

Mellitus d.o.o